Slavnostní vyřazení absolventů II. P

Agenda:
 
Informační portál
Publikováno:
 
18.06.2024 06:38
Poslední úprava:
 
před 15 dny

Naši absolventi se rozloučili se svojí školou tradičním slavnostním vyřazením. Úspěšnou maturitu mají za sebou a mohou vykročit do další etapy svého života. Slavnostní vyřazení maturantů oboru podnikání se konalo v pondělí 10. 6. 2024 krátce po desáté hodině. Proběhlo jako každoročně v krásných prostorách auly v naší škole. Tohoto šťastného okamžiku se zúčastnili studenti společně se svými kamarády a přáteli, ale také se štěstím slzícími rodiči a učiteli.

Celou akcí nás provázel Mgr. Jakub Kořínek společně s ředitelem školy Ing. Martinem Kubínem a starostou města Ing. Františkem Aubrechtem. Oba pánové zpříjemnili slavnostní vyřazení několika milými slovy.

Za studenty se rozloučila Simona Pešoutová a Martin Rosenkranz veselými slovy, ujištěním, že na školu budou vždy rádi vzpomínat, a poděkovali třídní učitelce a celému učitelskému sboru. Díky jejich upřímným slovům byl závěr setkání smutný a dojemný nejen pro učitele, ale i pro jejich teď už bývalé studenty. Nakonec se ještě jeden po druhém rozloučili se svými učiteli.

Co říci o něčem, co skončilo? Snad jen, že by se nikdo neměl obávat věcí příštích a směle vykročit do dalšího života. Přejeme všem hodně úspěchů a štěstí a vězte, že nám budete chybět.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace