Slavnostní předávání maturitních vysvědčení

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní
Publikováno:
 
18.06.2024 06:25
Poslední úprava:
 
před 15 dny

V pondělí 10. června 2024 proběhlo slavnostní předávání maturitních vysvědčení úspěšným absolventům gymnázia, oboru sociální činnost, výtvarných a uměleckořemeslných oborů, nástavbového denního studia i dálkového studia.

Ceremoniál se zpočátku konal v příjemném prostředí venkovní učebny, z důvodu nepříznivého počasí byl ale pro další úspěšné absolventy přesunut do auly školy.

Gratulace, maturitní vysvědčení a drobné dárky předávali ředitel školy Ing. Martin Kubín, zástupce ředitele Mgr. Jakub Kořínek, který slavnostní akci moderoval, a třídní učitelky. Hosty předávání maturitních vysvědčení a pomyslného vyřazení absolventů byli starosta města Světlá nad Sázavou Ing. František Aubrecht a místostarosta Tomáš Rosecký.

Všem úspěšným maturantům blahopřejeme k jejich úspěchu a do dalšího života jim přejeme pevné zdraví, štěstí a mnoho osobních i pracovních úspěchů.

Foto z akce ZDE

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace