Výstava studentských prací na Mysliveckých slavnostech 2024

Kresebné práce z naší školy obohatily akci ve světelském zámku

Agendy:
 
Informační portál , Výtvarné
Publikováno:
 
14.06.2024 07:47
Poslední úprava:
 
před 19 dny

Na zámku ve Světlé nad Sázavou se ve dnech 24. až 26. května 2024 konaly Myslivecké slavnosti, na kterých se prezentovaly kresby a sádrové modely zvířecích lebek.

Součástí slavností byla přehlídka mysliveckých trofejí, Svatohubertská mše v kostele sv. Václava, dětský den s myslivostí, ukázky sokolnictví, kynologie, střelectví, vábení zvěře, koncert lovecké hudby, alternativní střelnice a výstavní a prodejní stánky.

Nás na tuto akci přizval myslivec Václav Šrytr, který nám také daroval zvířecí lebky, podle nichž naši studenti podle nich kreslí i modelují. Tímto panu Šrytrovi mockrát děkujeme za příležitost zapojit se do akce a samozřejmě i za zvířecí lebky, na kterých se studenti učí anatomii zvířat. Naše velké díky také patří paní Martě Marianové, která nám vystavení prací umožnila.

Na víkendovou akci se dostavilo nepřeberné množství lidí a díla studentů, která byla vystavena v reprezentativních prostorech zámku, se setkala s velmi příjemným a pozitivním ohlasem!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace