Workshop s Michalem Pražským

Agendy:
 
Informační portál , Výtvarné
Publikováno:
 
02.05.2024 09:58
Poslední úprava:
 
před 2 měsíci

15.-16.4.2024 proběhl workshop s odborníkem z praxe Michalem Pražským, který se dlouhodobě věnuje designu interiérů, produktovému a průmyslovému designu. Spolupracoval s různými firmami jako Heineken, Zoot nebo pro pivovar Svijany navrhl půllitr.

První den proběhla přednáška o jeho tvorbě a spolupracích a následně studenti z 2.V se zaměřením na Design interiéru pracovali dva dny na zadaných úkolech. První den měli vymyslet jakoukoliv vychytávku do fitness centra, která by nalákala klienty, aby využívali právě jejich služeb. Výstupem byl ručně dělaný plakát skicovaný copic fixami. Druhý den si studenti losovali z kartiček, na kterých byly napsané firmy, které se zaměřují na výrobu nářadí. Měli pro ně navrhnout v jejich duchu hračku pro děti v rozmezí 0 – 10 let. První se studenti věnovali rešerši, následně prvotnímu skicování nápadů a následně zpracování plakátu v počítači, který se tiskl v tiskárně. Jejich zpracování a myšlenku následně prezentovali před ostatními.

Děkujeme Michalovi Pražskému za přínosný workshop.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace