Poslední zvonění

Jedna z tradic, která se opakuje každé jaro

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium, Umělecké a řemeslné, Výtvarné
Publikováno:
 
24.04.2024 11:27
Poslední úprava:
 
před 2 měsíci

Konec dubna připomíná na chodbách naší školy masopustní rej masek. To maturanti vyrážejí na své tradiční poslední zvonění. Je to pro ně možnost naposled se odreagovat před maturitními zkouškami. Někomu by se mohlo zdát, že je to brzo na ukončení roku, ale studenty čekají (kromě gymnaziální třídy) praktické zkoušky, potom didaktické testy a nakonec ústní zkoušení.

Svou finální akci si chtějí náležitě užít a dovedou být nápadití a kreativní. Ani letošek nebyl výjimkou. Potkávali jsme bytosti v nejrůznějších maskách – vojáky, požárníky, elfky, nevěsty, jeptišky, sportovce, dračí jezdce a mnohé další nápadité kreace. Některé skupiny dorazily se slogany či veršovanými a zpívanými texty. Jako první se předvedli studenti 4.V už 16. dubna, o den později 4.SV, v pondělí 22.4. školu křižovali zástupci 2.P a 4.G. Za týden se předvede ještě poslední třída, a to 4.E.

Přejeme jim, ať jim optimismus a dobrá nálada vydrží i během blížícího se zkouškového období, kdy budou zdolávat jednotlivé části společné i profilové maturitní zkoušky.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace