Návštěva Soukromé mateřské školy Bambino

Zpestření výuky pro gymnazisty s pedagogickým zaměřením

Agendy:
 
Informační portál , Gymnázium
Publikováno:
 
20.03.2024 07:44
Poslední úprava:
 
před 3 měsíci

V pondělí 18. března 2024 jsme se se studenty druhého ročníku Gymnázia s pedagogickým zaměřením vydali na návštěvu do Soukromé mateřské školy Bambino ve Světlé nad Sázavou. Paní ředitelka, Věra Chladová, nás velmi vřele přivítala a provedla nás prostory školky, které působí velice přívětivě a rodinně. Objasnila nám historii školky, důvody, jež ji k založení vlastní soukromé školky vedly, a dotkla se tak i svého osobního příběhu. Přiblížila nám práci s dětmi a její specifika, cíle, činnosti a program výchovně vzdělávacího procesu v mateřské škole.

Paní ředitelka studentům také nabídla možnost absolvování odborných praxí. Během našeho povídání se děti vypravily na dopolední vycházku a čekaly na nás na zahradě, abychom se společně vydali do zámeckého parku. Děti byly perfektní, hned se chytily velkých kamarádů a po cestě jim vyprávěly spoustu zajímavých věcí. Našim cílem bylo hřiště plné dřevěných prolézaček.

Čas vyhraněný pro návštěvu školky však rychle utekl. Doprovodili jsme děti ke školce, rozloučili se a cestou do školy jsme zhodnotili dopoledne jako velice příjemné, vydařené. Paní ředitelce musíme vyjádřit velký obdiv za její nasazení, energii a laskavý přístup k dětem.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace