Aranžéři navštívili Uměleckoprůmyslové muzeum v Brně a užívali si krásy města

Agendy:
 
Informační portál , Umělecké a řemeslné
Publikováno:
 
07.03.2024 07:55
Poslední úprava:
 
před 4 měsíci

Pro aranžéry bývá předvánoční čas hodně hektický a plný stresu při tvorbě adventních dekorací, proto jsme se rozhodli, že jako poděkování za jejich pečlivou a trpělivou práci budou odměněni zajímavou tematickou exkurzí dle jejich výběru.

Dne 18. ledna 2024 jsme společně vyrazili ze světelského nádraží do Brna.

V dopoledních hodinách jsme vyrazili do budovy Uměleckoprůmys­lového muzea v Brně, kde měli žáci možnost volby ze dvou okruhů výstavy. Obě části byly zaměřeny na design a užité umění. Expozice byla z velké části interaktivní a žáci měli možnost snadněji pochopit její smysl. Prohlídkou krátkého spotu na téma „Industrializace“ byla prohlídka ukončena.

Po krátké občerstvovací pauze následovala prohlídka centra města včetně hradu Špilberk a katedrály svatého Petra a Pavla. Katedrála se nachází na malebném místě s nádhernými terasami, odkud je možné obdivovat panoramatický výhled na město Brno. Celou akci jsme si my i studenti patřičně užili.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace