Maturitní ples třídy 4. G

Ukončení plesové sezóny pro tento školní rok v hollywoodském stylu

Agendy:
 
Informační portál , Gymnázium
Publikováno:
 
05.03.2024 08:53
Poslední úprava:
 
před 4 měsíci

Závěrečným maturitním plesem naší školy byl ples posledního ročníku gymnázia, tedy třídy 4. G. Tato velká společenská událost proběhla v pátek 9. 2. 2024 před jarními prázdninami ve Společenském sále města Světlá nad Sázavou. Za celým hladkým průběhem plesu se skrývá neuvěřitelné množství příprav a práce, žáci si dali opravdu záležet, aby měli vše doladěné i tematicky ve vybraném stylu Hollywood.

A jistě se vše vyplatilo, při zahájení čekal na všechny účastníky krásně nazdobený sál a ještě krásnější maturantky s maturanty. Oficiálně ples začal předtančením, nejdříve aerobicovým a následně tanečním s ukázkami latinských i standardních tanců. A do třetice nás čekalo ještě milé překvapení v podobě pěveckého vystoupení maturantky Anety Štefanové, která se svými dvěma kamarádkami nádherně zazpívala studentskou hymnu Gaudeamus igitur.

Byl tak krásně uveden slavnostní nástup maturantů, po kterém proběhlo jejich ošerpování. Po proslovech z řad žáků, pana ředitele a třídní učitelky si mohli všichni připít na zdárný průběh maturit a ještě se všichni společně vyfotit. Tím byly ukončeny oficiality a mohla začít volnější zábava. Celým večerem prováděl známý moderátor a k tanci a poslechu hrál domluvený DJ. Průběh večera ještě zpestřilo tzv. zašlapávání šerp, vyhlášení hlavních cen bohaté tomboly a zlatým hřebem bylo skvělé půlnoční překvapení v podobě několika tanečních a hraných vystoupení maturantů…

Vydařilo se, ples je tedy už za námi, jistě se spoustou vzpomínek nejenom v podobě videa a fotografií. To náročnější v podobě vykonání samotné maturitní zkoušky však maturanty teprve čeká. Ale my pevně věříme, že všichni zvládnou vše stejně bravurně, jako zvládli první těžkou zkoušku v podobě příprav tohoto plesu! Co nejupřímněji držíme palce a přejeme hodně sil do následujících měsíců!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace