Realita veletrhů aneb jak se navrhují a realizují veletržní stánky

Agendy:
 
Informační portál , Výtvarné
Publikováno:
 
23.02.2024 08:03
Poslední úprava:
 
před 4 měsíci

V rámci šablony 1.III/10 jsme mohli v Ateliéru design interiéru přivítat další odborníky z praxe. Tentokrát k nám zavítala Michaela Munzarová se svým kolegou Matějem Fantou. Dozvěděli jsme se, jaké nástrahy naše absolventy čekají, pokud se rozhodnout jít tímto směrem, a především jsme obdrželi cenné rady, jak se těmto nástrahám vyhnout či s nimi chytře nakládat.

Na začátku nám bylo představeno výstaviště jako takové, jaký prostor je pro umístění veletržního stánku výhodný. Poté následoval popis práce s potenciálním klientem a tvorba návrhu. Studenti si procvičili význam pojmů rešerše a moodborad a dozvěděli se i od našich odborníků, proč jsou důležité. Seznámili jsme se s konstrukčními systémy a potenciálními nástrahami při konečné stavbě veletržního stánku.

Po prezentaci měli studenti příležitost předvést své vlastní návrhy veletržních stánků, na kterých pracovali v prvním pololetí. Získali tak cenné rady od našich odborníků. Tato interakce posílila jejich znalosti a připravila je na budoucí výzvy v oblasti návrhů a realizace nejen veletržních stánků.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace