Naše UVČ nabízí mnoho kurzů

Kurz keramiky je nejoblíbenější

Agendy:
 
Informační portál , UVČ
Publikováno:
 
15.02.2024 12:46
Poslední úprava:
 
před 5 měsíci

V rámci Univerzity volného času byl na naší škole úspěšně ukončen další kurz keramiky, v pořadí již 16. semestr. V tomto kurzu, který je určen výhradně pro dospělé, se účastníci zaměřili především na výrobu sádrových forem. Během prvních dvou lekcí zhotovili několik jednoduchých sádrových forem, další hodiny si vyzkoušeli ruční formování a točení, nechyběla ani oblíbená volná tvorba. Z dekoračních technik nejčastěji používali zdobení razítky, sgrafito a kombinace barevných glazur.

Někteří účastníci navštěvují kurzy keramiky pravidelně, vždy se objeví i noví zájemci, kteří si chtějí vyzkoušet práci s hlínou a využít zázemí keramické dílny naší školy pod odborným vedením naší učitelky odborného výcviku, Mgr. Petry Sedlmajerové. Tato lektorka kurzu má bohaté zkušenosti v tomto oboru, práce je i jejím koníčkem, proto opět velká spokojenost ze strany účastníků kurzu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace