Čistá Vysočina 2024

Nový ročník již odstartoval výstavou fotografií a rezervací úseků

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium, Umělecké a řemeslné, Vyšší odborná škola, Výtvarné
Publikováno:
 
24.01.2024 12:25
Poslední úprava:
 
před 5 měsíci

S novým rokem 2024 odstartoval i další – letos již 15. ročník celokrajské úklidové akce Čistá Vysočina. Na webových stránkách krajského úřadu se otevřela možnost rezervace úseků pro letošní sběr a my samozřejmě nemůžeme zůstat stranou. Příkopy mnohých silnic v okolí Světlé nad Sázavou už bereme za své tradiční území. Třídní kolektivy letos reagovaly velmi pohotově, a tak 13 úseků na krajském portálu akce už nese jméno naší školy.

Start do letošního ročníku si však ještě navíc můžeme zpestřit výstavou fotografií Čistá Vysočina, která vznikla na KÚ Jihlava k desátému výročí této akce. Pracovníci krajského úřadu aktualizovali několik tabulek se statistickými údaji a výstavu nám zapůjčili. Od úterního rána 16. 1. tak mohou naši studenti na chodbě v 1. patře budovy B čerpat elán a nadšení vyzařující z fotografií účastníků minulých ročníků. Milým překvapením pro nás je i fakt, že mezi vystavovanými fotografiemi jsou i tři snímky našich skupin z okolí Světlé n. S.

Zatím se můžeme jen dívat – práce přijde v dubnu…


Mgr. Eva Bernadová

Učitelka biologie, matematiky a hudební výchovy

Koordinátor environmentální výchovy

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace