Vánoční prodejní výstava školních výrobků

Co dovedou naši aranžéři

Agendy:
 
Informační portál , Umělecké a řemeslné
Publikováno:
 
14.12.2023 09:58
Poslední úprava:
 
před 7 měsíci

Žáci našich řemeslných oborů představili ve středu 22. listopadu 2023 své originální vánoční výrobky na prodejní výstavě v aranžérské dílně, a právě rodiče se stali důležitou součástí této atmosféry před adventním obdobím.

Rodiče žáků, ale i zaměstnanci naší školy projevili svou podporu nákupem těchto vánočních dekorací. Návštěvníci výstavy obdivovali širokou škálu kreativity a řemeslného umění, které se ve výrobcích odrážely a na kterých žáci pracovali pod vedením svých učitelů již od podzimu.

Výstava nabídla pestrou škálu dekorací, od tradičních vánočních ozdob až po moderní a originální kousky. Žáci pracovali s různými materiály včetně dřeva, kovu, keramiky a skla a vytvořili jedinečné a poutavé dekorace, v některých dokonce tyto materiály kombinovali. Doufáme, že vánoční výstava, kterou připravili žáci oboru aranžér ve své dílně, vdechla všem zúčastněným skvělou vánoční náladu a výrobky našich žáků nyní krásně zdobí jejich domovy.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace