Stužkovací večírek 4.S/SV

Tanec, zpěv a opravdu dobrá párty

Agendy:
 
Informační portál , Umělecké a řemeslné
Publikováno:
 
14.12.2023 09:17
Poslední úprava:
 
před 7 měsíci

Tak by bylo možné shrnout večírek třídy 4.S/SV, který proběhl 23.11.2023 v res­tauraci Na Hradbách ve Světlé nad Sázavou. Vyučující teorie i odborného výcviku dorazili v hojném počtu podpořit maturanty umělecko-řemeslné a výtvarné třídy, kteří pro ně zajistili nejen příjemné občerstvení, ale i výbornou večeři.

Během večera se ukázalo, že studenti umí uspořádat vydařenou párty: se spoustou tance a veselí, ale i s přiměřenou vážností vzhledem k příležitosti. Přípitky a proslovy si užili – dali totiž třídní za úkol, aby při svém proslovu zmínila tři jimi vybraná zvláštní slova (pomeranč, zábradlí a uchošťour) tak, aby to nebylo moc poznat. Mezi taneční hudbou, při které studenti neváhali vyzvat své vyučující k tanci na parket, si připravili několik společenských her, při kterých se zúčastnění skvěle pobavili.

A tak i přes značně zaujatý pohled (pro mě to byl úplně první stužkovák v roli třídní) mohu objektivně zhodnotit, že se večírek vydařil. Důkazem byli vyučující, kteří se zdrželi i dlouho po půlnoci, ale především kladné ohlasy od většiny z nich. A studenti? Ti obdrželi krásné stužky v růžové barvě jako předzvěst maturitního plesu v tématu panenky Barbie, na který jsou všichni učitelé i studenti srdečně zváni.

Foto: Eva Servítová, Michaela Mutl

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace