Aranžování na Světelské zahrádce

Podíleli jsme se na akci v našem městě

Agendy:
 
Informační portál , Umělecké a řemeslné
Publikováno:
 
11.10.2023 08:04
Poslední úprava:
 
před 9 měsíci

Každý rok přináší podzim do Světlé nad Sázavou nejen pestrou paletu barev, ale také tradiční výstavu zahrádkářů, kterou rádi navštěvují všechny generace. Tato každoroční výstava je nejen příležitostí k vystavení a prodeji různých produktů, ale také poskytuje návštěvníkům inspiraci pro vlastní podzimní dekorace. Letos probíhala od pátku 29. září do neděle 1. října 2023.

Žáci učebního oboru aranžér připravili pro tuto událost dekorace, které představovaly nejen kreativitu aranžérů, ale také symbolizovaly tradiční podzimní motivy. Rozmanitost přírody přestavovaly různé druhy živých květin, dýní a listů. Aranžéři neváhali přidat do svých kompozic přírodní suché plody a dokonce i různé druhy hub, které vlastnoručně vymodelovali. Každé aranžmá tak bylo pečlivě promyšlené a vytvořené s láskou ke každému detailu. Do výstavního prostoru žáci nezapomněli přidat i ukázky prací svých spolužáků – keramiků, kovářů, truhlářů a kameníků.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace