Adaptační kurz třídy 1.AO

Agenda:
 
Informační portál
Publikováno:
 
25.09.2023 08:32
Poslední úprava:
 
před 9 měsíci

V úterý 5.9.2023 se uskutečnil adaptační den třídy 1AO, v níž se schází studenti dvou oborů: oboru aranžér a ošetřovatel. Studenti, kteří se poprvé sešli v pondělí předcházejícího dne, aby zahájili své studium tříletého oboru na naší škole, se tak měli možnost lépe poznat během úterního dopoledne.

Nejprve se studenti seznámili s organizací školního roku, se svými právy a povinnostmi a celkově s běžným dnem na naší škole. Posléze byl pro ně připraven dvouhodinový program firmy Fokus, která se specializuje mimo jiné i na stmelování školních kolektivů a adaptování žáků a studentů na nové školní prostředí a nové spolužáky. Součástí programu byly seznamovací aktivity a zábavnou formou se studenti měli možnost trošku lépe poznat, vyzkoušet si spolupráci ve variabilních týmech a začít budovat přátelské vztahy. Díky sebepoznávacím aktivitám si mohli srovnat své postoje a hodnoty a najít si spřízněné duše v novém kolektivu.

V závěru dne se studenti seznámili se školou a také s městem, ve kterém budou studovat. Měli tak možnost zbavit se nervozity z nového prostředí a nového kolektivu a podpořit chuť a zájem o studium na naší škole.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace