I PODNIKATELÉ SE CHTĚLI ADAPTOVAT

ADAPTAČNÍ DEN 1. P

Agenda:
 
Informační portál
Publikováno:
 
21.09.2023 10:28
Poslední úprava:
 
před 10 měsíci

Velice nás potěšilo, že i třída 1. P nástavbového studia oboru Podnikání mohla využít začátek školního roku nejen k vzájemnému poznáním svých spolužáků, ale i prostor v areálu školy místo výuky.

Den 5. 9. 2023 začal společně ve třídě. Dolaďovali jsme kontakty, přístup do EDU PAGE a TEAMS. Řešili jsme odbornou praxi, která čeká žáky ve 2. pololetí v měsíci květnu, a stravování. Žáci, kteří nenavštívili naší školu během „dnů otevřených dveří“, nadšeně přivítali prohlídku vnitřních i venkovních prostor školy. Spolu s ostatními jsme začali prohlídkou učeben odborného výcviku. Navštívili jsme dílnu broušení skla, ateliéry oborů zahradní architekt, průmyslový design a ateliér keramiky. Ve sklářské huti pro nás byla připravena ukázka foukání skla a odborný výklad v pukárně. Poté jsme se přesunuli do keramické dílny, kterou bude využívat ze třídy zatím jedna zájemkyně v rámci keramického kroužku.

Další část dne jsme věnovali prohlídce světelského zámku a procházce městským parkem. A tady byl konečně prostor pro vzájemnou debatu. Jelikož žáci tohoto oboru už dosáhli na výuční list, mohli ostatním sdělit svoje zážitky a zkušenosti ze svého oboru a hlavně vyjádřit svoje očekávání v následujících dvou letech společného studia.

Přeji všem, aby se tato očekávání splnila a jejich navázaná přátelství trvala co nejdéle.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace