Na Stvořidlech bylo krásně

Adaptační kurz II. V

Agendy:
 
Informační portál , Výtvarné
Publikováno:
 
19.09.2023 00:09
Poslední úprava:
 
před 10 měsíci

Dvoudenní adaptační kurz třídy II.V odstartoval 5. 9. 2023 na světelském nádraží. Vlakem jsme dorazili do Smrčné a odtud v dobré náladě a družném hovoru příjemnou procházkou pokračovali do Stvořidel. Ubytovali jsme se v chatkách přímo u divoké Sázavy. Ještě dopoledne jsme zvládli výlet do Zruče nad Sázavou, tam jsme si prohlédli zámek a vykonali botanickou exkurzi v přilehlém parku. Posilněni výborným obědem jsme pěšky pokračovali do obce Březinka a vlakem se vrátili do Stvořidel. Náš společný program završil podvečerní výšlap do Vilémovic. Pohodovou tečkou za aktivitami naplněným dnem se stala kamarádská diskuse u ohniště v kempu.

Následující den už byl na programu pouze návrat vlakem do Světlé. Kurz pomohl ve třídě nastolit atmosféru soudržnosti a spolupráce, posloužil také k seznámení se s novým třídním učitelem. Všichni se těší na další akce v tomto školním roce.

Další foto ZDE

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace