Adaptační kurz 1.V

Agendy:
 
Informační portál , Výtvarné
Publikováno:
 
15.09.2023 08:36
Poslední úprava:
 
před 10 měsíci

V pondělí 4.9. a úterý 5.9. se třída 1.V zúčastnila adaptačního kurzu. Ten tentokrát probíhal v prostorách školy, jak v těch vnitřních, tak i venkovních.

V pondělí si noví žáci nejprve prošli školu, následně se chvíli věnovali vyřízení povinné agendy a pak se pustili do adaptačních aktivit ve své nové kmenové třídě, kterou si tento den upravili podle svých představ. Nejprve přesunuli lavice, tak aby k sobě měli navzájem blíž. Jelikož jde o výtvarné obory, následně je čekala i jejich první výtvarná aktivita na nové škole. Tou byla týmová tvorba květináčů z keramické hlíny. Květináče pak zůstanou na parapetech třídy po zbytek studia.

Druhý den, úterý, pak studenti trávili seznamovacími aktivitami. Tento program probíhal v zadní části areálu školy. Studenti si navzájem připomněli nová jména v kolektivu a následně tmelili kolektiv sportovními aktivitami. Nechyběla klasická úkolová pantomima či sportovnější týmové hry s míčem.

Doufám, že se třídu podařilo nastartovat dobrým směrem a nezbývá než jim přát úspěšné studium na Akademii Světlá nad Sázavou.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace