Adaptační kurz tříd 1.S a 1.SV

Agendy:
 
Informační portál , Umělecké a řemeslné, Výtvarné
Publikováno:
 
15.09.2023 08:20
Poslední úprava:
 
před 10 měsíci

Dne 4. 9. 2023 jsme přivítali budoucí studenty v oborech uměleckořemeslných a výtvarných. Druhý den jim začal adaptační kurz pod taktovkou třídního učitele Jiřího Mráčka. Sešli jsme se v 8 hodin v kmenové třídě a seznámili jsme se předpisy školy a celkovým fungováním. Dopoledne nás navštívil zástupce ředitele školy a metodik prevence pan Jakub Kořínek a výchovná poradkyně Lucie Rezlerová. Představili žákům plán prevence a navrhli jim různá témata na školení.

Potom jsme absolvovali prohlídku školy včetně ateliérů, zakončení proběhlo v tělocvičně, kde jsme si řekli pár slov o sobě. Po obědě jsme vyrazili na procházku městem a okolím kolem Světlé nad Sázavou. Nejdříve jsme vyrazili na cyklostezku, dále jsme pokračovali směrem k světelskému zámku. Prošli jsme parkem, přešli jsme řeku a pokračovali podél řeky Sázavy kolem fotbalového a hokejového stadionu. Vycházku po okolí jsme zakončili na náměstí, kde jsme si s chutí dali zmrzlinu. Žákům přeji, ať se jim daří na škole nejen při studiu, ale i na odborném výcviku.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace