Školní výlet 2.V - Horní Březinka, sjezdovka Kadlečák - horské káry, farma Žebrákov

Agendy:
 
Informační portál , Výtvarné
Publikováno:
 
28.08.2023 10:11
Poslední úprava:
 
před 10 měsíci

Během školního roku studenti absolvovali spoustu odborných a výtvarných exkurzí, kulturních akcí a na závěr i vodácký kurz, a proto školní výlet proběhl jen v jeden den, a to ve středu 28.6., a nesl se v duchu povídání, sdílení, pěší chůze a společné jízdy na horských kárách na sjezdovce Kadlečák v Horní Březince.

Prvním bodem programu byla jízda na horských kárách. Po proškolení mohli žáci nasadit helmy a postupně se nechat vyvézt vlekem nahoru a potom šusem z kopce dolů. Bylo i trochu chladno a spousta mraků, takže vítr ve vlasech vlál i přesto, že většina poctivě brzdila a užívala si dlouhé zatáčky. Hrboly v trávě pěkně drncaly a tak po 5 jízdách nebyl problém se střídáním u volantu. Někteří odvážlivci vyzkoušeli i jízdu na horské koloběžce.

Po cestě zpět ke škole jsme navštívili ještě farmu s kempem v Žebrákově a ocenili tradiční zemědělskou usedlost s domácími zvířaty.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace