Vícedenní workshop pro České dráhy

Účastnice si vyzkoušely pracovat s keramickou hlínou a tvořit vitráže

Agendy:
 
Informační portál , UVČ
Publikováno:
 
13.07.2023 08:53
Poslední úprava:
 
před 12 měsíci

Ve dnech 28.6. – 30.6.2023 jsme uvítali na naší Akademii skupinu zaměstnankyň Českých drah. Nebylo to poprvé, vracejí se pravidelně, protože se jim aktivity v našich dílnách líbí.

Ve spolupráci s ateliérem keramiky a ateliérem vitráží jsme pro tuto skupinu, která čítala 27 účastnic, připravili tvořivé dílny. MgA. Veronika Violet měla na starosti realizaci vitrážových závěsů na téma „Andělé“ a ve volném čase si účastnice mohly vytvořit další drobné šperky technikou zvanou tiffany.

Mgr. Martina Kočí a Mgr. Petra Sedlmajerová vyučovaly tvorbu z keramiky. Kurzistkám jsme nabídly techniku modelování z volné ruky na téma „Střítci“ a techniku výroby keramiky z plátů na téma „Zvonkohry“. Po celou dobu trvání kurzu se intenzivně tvořilo a vznikaly desítky dekorativních předmětů a zahradních plastik. Všichni doufáme, že jsme pro účastnice vytvořili příjemné prostředí pro relaxaci a získávání nových zkušeností.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace