Školní výlety 3.G

Adrenalin v Týmovce i pohodička na Piláku

Agendy:
 
Informační portál , Gymnázium
Publikováno:
 
12.07.2023 12:47
Poslední úprava:
 
před 12 měsíci

V atmosféře blížících se prázdnin se v posledním školním týdnu vydal na výlety i 3. ročník světelského gymnázia.

Představa byla následující – nejdříve mákneme, pak si zaslouženě odpočineme. A toto přesně celé dva dny vystihuje. Nejdříve jsme se vypravili do Luk nad Jihlavou s cílem absolvovat týmovou hru inspirovanou televizní soutěží Pevnost Boyard. Rozdělili jsme se na týmy a v časovém limitu 180 minut nás čekalo 14 místností s celkovým počtem 29 opravdu nelehkých úloh! Úkoly prověřovaly našeho týmového ducha, schopnost spolupráce, obratnost či logické uvažování. Vše bylo opravdu originální a na profesionální úrovni, vtáhlo to opravdu každého a z jednotlivých místností se postupně ozývaly zvuky zděšení, dřiny, úleku a hlavně smíchu…Ve výsledku nás pak nejvíce zajímala správná řešení a postupy u nevyřešených úloh, vítězný tým každým svým získaným bodem přispěl symbolickou částkou jihlavské ZOO.

Následující den nás pak bolela celá těla, vydali jsme se tedy vlakem do rekreačního areálu Pilák ve Žďáře nad Sázavou, abychom si užili odpočinkový den u vody. Počasí vyšlo jako na objednávku a byla pohoda. Den jsme strávili u vody koupáním, na šlapadlech nebo jen tak lenošením.

Příští rok už studenty čeká maturita, jednalo se tedy bohužel o poslední společné výlety. I když, kdo ví.. Nyní jsme si každopádně volno společně hezky užili a naladili se na nadcházející zasloužené prázdniny po náročném školním roce!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace