Absolutorium III. ročníku VOŠ

Zkušební maraton letošního roku se uzavřel

Agendy:
 
Informační portál , Vyšší odborná škola
Publikováno:
 
30.06.2023 08:40
Poslední úprava:
 
před rokem

19. června 2023 ukončili čtyři studenti své studium na vyšší odborné škole absolutoriem. Studenti skládali zkoušku z cizího jazyka, kterým pro všechny čtyři byla angličtina, dále pak z bloku odborných předmětů a obhajoby své absolventské práce.

Funkci předsedkyně zkušební komise zastávala Ing. Eva Skalická z Gymnázia, Střední odborné školy a Vyšší odborné školy v Ledči nad Sázavou. Studenti vypracovali absolventské práce v rozsahu min. 20 stran pod vedením Ing. Marcely Zajíčkové, Ing. Lenky Pinkasové a Ing. Jaroslava Novotného a oponenti je doporučili k obhajobě. Jako vizuální doprovod své obhajoby si studenti připravili prezentace a během obhajoby odpovídali na otázky oponenta.

Všichni studenti úspěšně absolvovali (jeden z nich s vyznamenáním) a mohou tak používat titul diplomovaný specialista (DiS.). Ještě téhož dne si naši absolventi převzali své diplomy a vysvědčení.

My jim k jejich úspěchu blahopřejeme. Ať se jim v životě daří alespoň tak dobře jako u nás ve škole!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace