Loučení s prvním školním rokem na světelské Uměleckoprůmyslové akademii

Zamyšlení a bilancovaní třídy 1.V

Agendy:
 
Informační portál , Výtvarné
Publikováno:
 
29.06.2023 10:17
Poslední úprava:
 
před rokem

V posledním vyučovacím týdnu si žáci 1.V se svou třídní učitelkou uspořádali jakýsi tvořivý a pohybový den v areálu školy. Hlavním bodem bylo volně a nezávazně vytvořit hlavně kresby i malby živých přírodnin a letních scenérií v areálu školy. Vlastně se jednalo i o jakousi předzvěst povinného výtvarného plenéru, kterého se žáci účastní vždy v září, tedy na počátku 2. ročníku svého středoškolského studia.

V mezičase mezi jednotlivými výtvarnými počiny si i dopřáli různé pohybové aktivity, udělali si malý piknik a celkově si popovídali, zamysleli se a zbilancovali svůj první rok strávený na Uměleckoprůmyslové akademii. Nyní je čekají dva poslední dny, které věnují hlavně společným chvílím se spolužáky před vytouženými hlavními letními prázdninami. V pátek, poslední školní den, si již jen převezmou vysvědčení. Nutno poznamenat, že všichni žáci této třídy zakončují svůj první rok na střední škole úspěšně.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace