Hostem na vánočním večírku našeho Domova mládeže

Nejen TALENT, ale i STARDANCE a SUPERSTAR během jednoho večera

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium, Domov mládeže, Umělecké a řemeslné, Vyšší odborná škola, Výtvarné
Publikováno:
 
14.12.2018 09:12
Poslední úprava:
 
před 6 lety

V pondělí 10. 12. 2018 jsem se přidala k těm, kdo přijali pozvání našich ubytovaných na jejich adventní besídku. Už cestou k aule nebylo možné nevšimnout si řady malířských stojanů s výtvarnými pracemi a vánočními dekoracemi. V aule pak na stolečcích lákaly k ochutnání vánoční pamlsky všeho druhu. Sál byl plný, mnozí později dorazivší návštěvníci si museli posedat přímo na zem.

Po příchodu pana ředitele, který byl čestným hostem akce, se rozjela podvečerní show. Když se ozvaly tóny první písně, okamžitě jsem se přepnula do radostné nálady – a ta mě už neopustila. Dvojice moderátorů se činila, ohlašovali jedno číslo za druhým – zpěv, tanec, módní přehlídku, i kouzelník přišel. Co se mi hodně líbilo, bylo to, že se do programu zapojili naši zahraniční studenti, ať už vlastními vystoupeními, nebo společně s českými kamarády.

Skvěle jsem se bavila, ale stejně si to užívali i samotní účinkující poté, co překonali počáteční nervozitu. Nechyběl samozřejmě ani pomyslný zlatý hřeb večera. Tím bylo společné vystoupení všech našich vychovatelů. Jejich písní celý večer vygradoval. Hodně jsem ocenila, že většina z nich vlastně přišla, i když měli po směně – nebo naopak před noční službou. A znovu jsem se přesvědčila, že kdo chce vychovávat a vést k nějaké aktivitě, udělá to nejlépe vlastním příkladem. Jim se tohle povedlo dokonale – mít nějakou pokrývku hlavy, určitě před nimi smeknu. Takhle aspoň mohu poděkovat za krásně prožitý večer a těšit se na další za rok.

Reportáž z vánoční besídky Domov mládeže má talent

Poděkování ředitele školy

Foto: Helena Kotěrová

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace