Den otevřených dveří [VIDEO]

Akce s velkým úspěchem

Agenda:
 
Celá škola
Publikováno:
 
18.11.2015 12:04
Poslední úprava:
 
před 9 lety

Den otevřených dveří pořádaný Akademií v pondělí 9. listopadu se ukázal jako výtečný příspěvek k představení práce školy. Pozvánky a zajímavý reklamní klip připravený žákem školy Danielem Šafaříkem na Rádiu Vysočina pomohly informovat širokou veřejnost, a tak po celý den se obrazně řečeno dveře vůbec nezavřely.

Přes dvě stovky návštěvníků si individuálně prohlédly celý areál v doprovodu pověřených žáků školy, kteří se jim po celou dobu exkurze náležitě věnovali. Pedagogičtí pracovníci seznámili každého příchozího se vším, co jej konkrétně zajímalo. Podle řady reakcí se zde návštěvám líbilo a lidé si tak rozšířili povědomí o tom, co vše se ve škole na pravém břehu čarokrásné řeky Sázavy odehrává.

O pohodové atmosféře druhého listopadového pondělku vypovídají doprovodné fotografie Martina Soukupa a také dokumentární film z autorské dílny Světeláka Jana Šafránka.

Fotografie Martina Soukupa použity s laskavým svolením autora.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace